EnerGie in Beweging

praktijk voorCranio-Sacraal Therapie

ennlpt-br

U bevindt zich hier: EnerGie in Beweging > Opleidingen

Opleidingen

In 2009 heeft de therapeute Gláucia heeft Stilte in Beweging (SiB) 2,5 daagse ontwikkelt.

De Stilte in Beweging 2,5-daagse is geen opleiding. Het zijn ontmoetingen in Stilte. Het gaat er om dat het anders kan. De achtergrond is Cranio-Sacraal Therapie. De wijsheid, de stilte, de beweging, het is Zijn – no matter what. Het is aanwezig zijn in het hier en nu. Deze persoonlijke ontwikkeling begint bij de ontdekking van de eigen identiteit en de ontwikkeling van de wil. Dit is de achtergrond van de Stilte in Beweging 2,5-daagse.

Het is bewust worden dat jij keuzes mag maken. Het is bewust worden van de eigen keuzes, bewust worden dat iedereen keuzes mag maken. Het is de weg naar zelfacceptatie en zelfwaardering. Het is jezelf welkom heten, no matter what. Het is aanwezig zijn om bij elke keuze volmondig JA en ook volmondig NEE te kunnen zeggen. Het gaat over zingeving en alles dat erbij hoort. Het is Embodiment. Het is Empowerment. Dank zij de achtergrond van Cranio-Sacraal Therapie, het is op een zachte, helder, bewuste manier in jouw kracht staan. Jouw eigen plaats innemen.

De zachte respectvolle aanraking van Cranio-Sacraal Therapie is de verbinding tussen alles dat wij zijn: lichaam, geest, emoties, gedachtes, energie… Hiermee worden wij bewust van onze relaties. De relatie met onszelf en de relatie met de ander. Stilte in Beweging = Bewustwording + Cranio-Sacraal Therapie + Beweging + Bezieling + Zijn + … Wat maak jij daarvan? Wat bezielt je om in beweging te komen? De Stilte is de kracht achter de beweging. Wat beweegt je? Kom samen om in 2,5 dagen, via de Stilte, in Beweging te komen.

Wat wij telkens bereiken tijdens de Stilte in Beweging 2,5-daagse zijn de inzichten, de ervaringen en de waarnemingen dat het geheel méér dan de som van de delen is. Na de Stilte komt de Beweging. Waar wilt jij naar toe? Wat wil jij neerzetten? Wat verlangt jouw hoofd? Wat verlangt jouw hart? Kom samen in de Stilte en geef jezelf de toestemming om in Beweging te komen.

Wat ik op den duur waarneem is de herontdekking van het zelf en de verdere ontwikkeling van compassie, compassie voor het zelf, compassie voor de ander. Dit onder andere door zelfacceptatie, erkenning van de eigenwaarde en zelfrespect. Door bewust te worden van het zelf en de mogelijkheid om eigen keuzes te maken, zoals door de bewustwording van de eigen verantwoordelijkheid.

En ja, dat is zeer zeker mogelijk in de Stilte in Beweging 2,5-daagse. Daarom is dit geen opleiding. Deze ontmoetingen zijn persoonlijke ontwikkelingen. Dat is niet te leren, dat is ervaren worden door bewust te worden van wie jij bent en wat jij wil.

Daarom is dit voor mij een manier van leven, ik weet elke dag meer wie ik ben. Ik weet elke dag weer dat ik bewuste keuzes mag en kan maken. Ik weet dat ik kan kiezen vanuit mijn hart en hersenen. Deze verbinding hart-hersenen is voor mij vanzelfsprekend. Ik mag volmondige JA’s en NEE’s uitspreken. Ik sta achter wie ik ben. Ik accepteer mijzelf. Dat is de ontmoetingen van – Me, myself and I – ik ben veel groter dan de som van de delen.

De Stilte in Beweging 2,5-daagse zijn voor levenslange ontmoetingen met jezelf! Bij elke Stilte in Beweging 2,5-daagse ontmoet jij een ander deel van jezelf en nogmaals, het geheel is méér dan de som van de delen!

Wees welkom! Doe mee en ervaar jezelf!

Wil jij andere hierover laten weten? Wees Welkom om dit link te delen! Hartelijk dank hiervoor.

Jij bent welkom om 8.45u.
Wij starten 9u, wij eindigen om 16u.
Ik kook iets lekkers biologisch voor de lunch.
Er is heet water, thee en fruit.

De lessen zijn in de
Praktijk EnerGie in Beweging in IJsselstein | Utrecht

De eigen bijdrage hiervoor is € 450,-

Deze bijdrage is ex. 21% btw.
De cursussen worden niet door de zorgverzekeraar vergoed.