EnerGie in Beweging

praktijk voorCranio-Sacraal Therapie

ennlpt-br

U bevindt zich hier: EnerGie in Beweging > De Therapeute

De Therapeute

Wie is de therapeute Gláucia Pedrosa Canabrava?

Gláucia Pedrosa CanabravaGláucia is een bewuste mix van lichaam en ziel, van Brazilië en Nederland. Zij is een meertalige therapeute en van huis uit econome.
Volgens de Maya kalender is zij het zonneteken BEN, de rode hemelwandelaar en twaalfde toon, het geluid van transparantie. BEN onderneemt, ontdekt en verkent. BEN leeft grensoverschrijdend en met empathie. BEN is ook constant op zoek naar nieuwe uitdagingen. Toon twaalf betekent ook helderheid creëren door de kracht van het zien vanuit meerdere gezichtspunten.
Stier is haar sterrenbeeld dat o.a. staat voor realisme, zorgvuldigheid en doelgerichtheid. Beide zijn aarde types. Gláucia is een brug, een baken en een vertaalster. Zij streeft naar de balans tussen hard en zacht, tussen schaduw en licht, tussen angst en liefde.

Waarom de keuze voor Cranio-Sacraal Therapie?

CST is Gláucia op het lijf geschreven. Het leert haar om afstand te nemen, zodat inzichten leiden tot bewustwording. Bewustwording leert haar te relativeren en waar te nemen. En zo is de cirkel rond. CST leert Gláucia de kracht van luisteren, acceptatie en respect. Zien voorbij de symptomen, de diepte in naar de oorzaak. Haar werk bestaat uit de juiste mix van kennis en kunde. Haar gereedschappen zijn liefde, stilte, compassie, vertrouwen en tevredenheid. Hiermee kan ze neutraal zijn in de aanwezigheid. De intentie van Gláucia is mensen te laten herinneren en ervaren wie ze werkelijk zijn: LIEFDE! Zo simpel, zo zacht, zo krachtig!